Program


Buda Vára - A Budavári Palotanegyed és a polgárváros világhírű látnivalói

Buda Vára - A Budavári Palotanegyed és a polgárváros világhírű látnivalói

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 18. vasárnap, 10:00

Ajánlatunk


Hogyan lett Erzsébet a magyarok kedvenc királynéja? Miként zajlottak budai tartózkodásai és mi őrzi ma is Sisi emlékét az egykori Királyi Palota környékén? Sétánkon minden kiderül!

Discover 800 years of history as you embark on a guided walking tour in Budapest. Explore the highlights of Buda Castle and venture into St. Stephen's Hall, an ornate room restored to its original royal splendor.

A Budavári Palotanegyed története férfiaktól hangos: mintha kizárólag csak uralkodókról, államférfiakról, hadvezérekről, katonákról és építészekről szólna. A Budai Várséták legújabb programjában azonban a budavári nőké a főszerep!

Ajánló


Ismerd meg közelebbről a képzőművészetünk remekeit, a Magyar Nemzeti Galéria történetét, és gyönyörködjünk együtt a Budavári Palota kupolájából elénk táruló…

Ismerd meg velünk a főherceg és családjának életét, és járjuk be együtt a Habsburgok magyar ágának budavári temetkezőhelyét!

Titkokat rejtő palota? Szellemi, históriai, építészettörténeti kalandozás? Mindez együtt és külön-külön is igaz az egykori patika- és lakóházra, amely a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!